Úvod > Dezert > Karnevalové masky
Karnevalové masky
Základní Informace o receptu Ingredience Pracovní postupKarnevalové masky jsou smažené cukrovinky, podobné italským sladkostem zvaným “chiacchiere”. Křehké a křupavé, mají vždy velký úspěch jak u velkých, tak u malých.
Připravené těsto různě obarvíme, vyválíme a dáme mu zábavný tvar karnevalových masek, které se budou dětem ohromně líbit. Připravila jsem pro Vás šablonu, kterou si můžete vytisknout a použít pro jejich vykrajování, ale existují i speciální formičky. Vychladlé masky ozdobíme medem, cukrem, čokoládou anebo duhovými kuličkami, aby byly ještě sympatičtější.
Použijte kvalitní mouku typu 00 Extra, na kterou je recept kalibrován a která Vás ve finále odmění tou správnou jemností a křupavostí.
Z uvedeného množství získáme cirka 40 masek.